25%

Sétáló Csokor Sauvignon Blanc 2022 száraz fehérbor csomagban

3db palack egy csomagban! Kedvezőbb áron juthatsz hozzá a mátrai fehérborokhoz!

Ajánljuk a minőségi fehér borok szerelmeseinek!

Ez a Mátra vulkanikus területéről származó, naturális bor egyszerre fiatalos és elegáns. Minimális beavatkozás a bor fejlődésébe, minimális hozzáadott adalékanyag. Törekvésünk volt a termőhely és az évjárat egyediségének bemutatása. Fiatalos, ropogós savak, citrusos, zöld fás jegyek, amelyek csak erre a fajtára jellemzőek.

Reduktív technológiával készült, néhány hónapos hideg tartályos érleléssel, hogy minél inkább megőrizzük neked a szőlő eredeti gyümölcsösségét.

Kóstolj 21 Hordó borokat! Az élmény benned él!

 

5200 Ft

Készleten

KEDVENCEK
Cikkszám: 21H2202-1 Kategóriák: , Címkék: ,

Sétáló Csokor Sauvignon Blanc 2022 száraz fehérbor

Ajánljuk a minőségi fehér borok szerelmeseinek!

Ez a vulkanikus területről származó, naturális bor egyszerre fiatalos és elegáns.

A Sauvignon blanc az egyik legkedveltebb fehér bor típus, és a mi verziónk igazán különleges és megismételhetetlen.. A vulkanikus talajnak köszönhetően a szőlő egyedülálló ízjegyeket hordoz magában. A Mátra legjobb dűlőiből származó minőségű szőlőt gondosan válogattuk. Csak kézműves technológiát használtunk és csak annyira irányítottuk a bor fejlődését, amennyire szükséges volt, hogy elérjük célunk. Azaz, hogy megőrizzük a bor természetes jellegét és tükrözze a terroir és az évjárat karakterét.

A száraz fehérborok szerelmeseinek készült ez a remekmű, amely a frissességet és a tisztaságot hozza el az asztalodra. Illatos, citrusos és össze mással össze nem keverhető zöld, fás jegyekkel és élénk savakkal rendelkezik, ami kellemes és frissítő élményt nyújt minden kortyban.

A borászatunkban a természetesség a kulcsszó, ezért kizárólag természetes, kézműves eljárásokkal készítjük borainkat.

Várjuk, hogy felfedezd és élvezd ezt a kivételes vulkanikus területről származó Sauvignon blanc-ot. Ajánljuk mindazoknak, akik a fiatalos, laza stílust kedvelik. Készülj fel a lenyűgöző élményre, amelyet ez a csodálatos fehérbor nyújtani fog!

Rendeld meg most és tapasztald meg a természet erejét a poharadban!

Kóstolj 21 Hordó borokat! Az élmény benned él!

További ajánlatunk