22%

Vörös és fehér #1. borcsomag

Nézzétek csak, itt a Vörös és Fehér Borcsomag, ami a szőlőültetvények misztikus világát hozza el nektek egy exkluzív élmény formájában. 🌟

Ebben a csomagban egy valódi karakteres arc, a Commendador – Cabernet Franc vörösbor vár titeket, hogy egy kis gyümölcsös varázslatba rántson. És persze ne felejtsük el a két fehér bort sem, a könnyed Fehér Éjszakákat – Ottonel Muskotályt 2022-ben és az igazi magyar hagyományt képviselő Olaszgrizzly – Olaszrizlinget 2022-ben.

Ebben a csomagban minden üveg egyedi karaktert hoz, mintha egyenesen a magyar borok gyönyörű világából származna. Fontos infó: a fajtákat nem lehet variálni ezen a bulin belül, mert itt mindenki a maga módján különleges.

Kattints ide, és vedd meg ezt a boros kavalkádot, hogy garantált legyen a jókedved és a kiváló ízélmény! Legyen részed a magyar borkultúra varázsában, és te is lehetnél a következő boros sztorik hőse! 🚀🍷

6200 Ft

KEDVENCEK
Cikkszám: 21H-007/2023 Kategória: Címkék: , , ,

A Vörös és fehér borcsomag egy gyümölcsös vörösbort, Commendador – cabernet frank, kékfrankos házasítást, és két különböző stílusú fehér bort tartalmaz, úgymint könnyed, illatos Fehér éjszakák – Ottonel muskotály 2022 és egy erőteljesebb, igazi hagyományos magyar bor, az Olaszgrizzly – Olaszrizling 2022 tételeket. A csomag tartalma fix, ezen csomagon belül a fajtákat változtatni nem lehet.

További ajánlatunk