31%

Commendador 2022 száraz vörösbor cuvée csomagban

3db palack egy csomagban! Kedvezőbb áron kóstolhatsz szekszárdi vörösborokat!

Száraz vörösbor cuvée tételünk, egy különleges, friss, fiatalos, gyümölcsös vörös bor, amelynek alapját bio termesztésből származó szőlők képezik és kézműves borászati eljárással készült. Igazi egyediség, a szekszárdi termőhelyre jellemző, kisszériás bor.

A vörösbor cuvée Cabernet Franc és Kékfrankos bor házasításából készült.

A szőlő gondos, kézzel végzett szüret és válogatás után, 4 hétig héjon erjedt nyitott kádakban. Majd a bor zempléni tölgyfahordókban érlelődött hónapokig, amelyeket 2 hónap tartályos érlelés után a harmónikus arányban házasítottunk, majd szűretlenül, derítetlenül került palackba.

Szine rubin vörös, illatában fiatalos, gyümölcsös jegyek keverednek a vaníliás, füstös aromákkal. Ízében tisztán fiatalos vörös, cseresznye, meggy, szeder, kávé, lágy tannin, gömbölyű savak, amit pici vaníliás cukor tesz még kerekebbé.

Alkohol (Vol): 13,5%

Kóstolj 21 Hordó borokat! Az élmény benned él!

7500 Ft

Készleten

KEDVENCEK
Cikkszám: 21H2204-1 Kategóriák: , , Címkék: ,

Commendador 2022 száraz vörösbor cuvée

A szekszárdi vörösbor kedvelőinek!

Bemutatjuk Neked a legújabb tételünket, amely gyorsan a kedvenced lehet: az összetéveszthetetlenül fiatalos, laza és izgalmas vörösbor házasításunkat, amelyet kékfrankos és cabernet franc fajták egyedi keveréke alkot.

Ez a bor egy valódi szerelemgyerek: a kékfrankos frissessége és élénk, gyümölcsös aromái találkoznak a cabernet franc pikáns karakterével és fűszeres jegyeivel. Az eredmény egy harmonikus és lendületes vörösbor, ami kalandra csábítja az ízlelőbimbókat.

Ez a bor tényleg a fiatalos lendületet tükrözi, hiszen még csak most került a palackba. Az élénk rubintvörös színétől kezdve az intenzív illatokon át egészen az ízorgiáig minden pillanatban felfedezhető a frissesség és az életöröm. Az illatban megjelenő vörös és fekete bogyós gyümölcsök, mint az áfonya, a cseresznye és a szeder, valódi szájban szétolvadó élményt nyújtanak.

Az ízvilágban a kékfrankos és a cabernet franc tökéletes harmóniája érződik, a lágy tanninok és az élénk savak pedig egyensúlyba hozzák a bort. A gyümölcsös karaktert finoman kiegészítik a fűszeres jegyek, mint például az ánizs és a szegfűszeg, amik fokozzák a bor izgalmas jellegét.

Ez a vörösbor igazi fiataloknak és fiatal szelleműeknek ajánlott, akik élvezik az új élményeket és szeretnek felfedezni az életben. Kiváló választás lehet akármilyen alkalomra, legyen az egy baráti összejövetel, egy romantikus vacsora vagy egy buli a barátokkal. És természetesen, tökéletes kísérője lehet egy nyári élménynek vagy karácsonyi vacsorának is.

Vágj bele az izgalmas kalandba és élvezd az életörömet és a különleges ízeket, amik ebben a vörösborban rejlenek. Egyél, igyál és élvezd az életet – ezzel a borral minden pillanat különlegessé válik!

Kóstolj 21 Hordó borokat! Az Élmény benned él!

További ajánlatunk