25%

Zöld Vulkán 2022 fél száraz fehérbor cuveé

Fél száraz fehérbor tételünk, egy különleges, vibráló, gyümölcsös kísérlet, amely természet közeli, kézműves borászati eljárással készült. Igazi egyediség, kisszériás bor.

Illatában a más boroktól jól megkülönböztethető fiatalos, gyümölcsös, hársas, fűszeres citromfű és szénás jegyek a jellemzőek. Ízének a finoman megjelenő maradék cukor ad gömbölyűséget, amely az évjárat sajátossága. Mindennek a vibráló sav karakter és a vulkanikus ásványosság adnak keretet. De megfogsz lepődni mennyire tüzes ez a bor.

Ottonel muskoály 40%, Sauvignon Blanc 40%, Olaszrizling 20%

Alkohol (Vol): 13%

Kóstolj 21 Hordó borokat! Az élmény benned él!

1900 Ft

Készleten

KEDVENCEK
Cikkszám: 21H2203 Kategória: Címkék: ,

Zöld Vulkán 2022 fél száraz fehérbor cuvée

Felső- magyarországi oltalom alatt álló földrajzi jelzésű félszáraz fehérbor cuvée bor.

Tegyünk fel egy kérdést: mi lehet jobb egy jó pohár magyar bornál, mint amikor egy kivételes, vulkanikus terroirról származó cuvée-borral lazítunk? Ez a félszáraz fehér bor garantáltan az új kedvencünkké válik!

Csakis kézműves technológiával készítjük ezt a különleges bort a mátrai borvidékről, ahol a vulkanikus talajnak is köszönhetően az alapanyag minősége megismételhetetlen. A szőlőt kézzel szüreteljük és a technológiánk révén konzerváljuk a maximális ízvilágot.

Az alap fehér borok házasítása pedig az, amitől igazán különlegessé válik ez a kísérlet.

A bor illata fűszeres, de gyümölcsös jegyekkel gazdagított, enyhén hársas, muskotályos, az íze pedig igazán egyedi, mert édes és savas ízek váltakozása, de jól kiegyensúlyozott szerkezetben.

Ezt a bort nagyszerűen lehet kombinálni a legkülönbözőbb ételekkel, főleg a tengeri ételekkel, salátákkal, csirkével és zöldségekkel, de az igazi kaland az, amikor a barátaiddal kinyitjátok, és a spontán beszélgetésetek kísérője lesz. Javasoljuk, hogy enyhén hűtve élvezd, így a bor íze még jobban érvényesül.

Ha az igazi élményre vágysz, akkor a félszáraz fehér cuvée bor biztosan nem fog csalódást okozni. Ez a bor az igazán fiatalos, vagány és egyedi stílusú borkedvelőknek és azoknak ajánlott, akik szeretik az élet apróbb, de különlegesebb pillanatait is élvezni. Fedezd fel, hogy miért is olyan nagyszerű ez a különleges magyar bor!

Kóstolj 21 Hordó borokat! Az élmény benned él!

További ajánlatunk