25%

Mátrai vulkán borcsomag #3

Rajtunk a napfény, és bemutatjuk a Mátrai Vulkán Fehér Borcsomagot, ami három mátrai fehérborral hozza el nektek a hegyek misztikus varázsát! 🌋

Ebben a boros csomagban a Zenit a főszereplő, a tradicionális mátrai olaszrizling pedig a helyi hagyományokat idézi meg egy üvegben. De mi a helyzet az érdekes kísérlettel? Nos, ebben a csomagban a muskotály és sauvignon blanc egy kis házasságba lép, és születik egy olyan félszáraz, könnyed változat, ami garantáltan felrázza a szürke hétköznapokat.

És figyelem, itt mindenki a saját szerepét játssza, úgyhogy ne próbáljátok felcserélni a szerepeket! Ez a boros buli fix, és minden cseppje egy kis hegyi kalandot hoz az életetekbe.

Kattints ide, vedd meg a Mátrai Vulkán Fehér Borcsomagot, és engedd szabadjára az ízek vulkánját a poharadban! 🚀🥂

4500 Ft

KEDVENCEK
Cikkszám: 21H-009/2023 Kategóriák: , Címkék: , , ,

A Mátrai vulkán fehér borcsomag három különböző mátrai fehérbort tartalmaz, úgymint, a zamatos, vibráló savakat tartalmazó Zenit, az igazi tradicionális mátrai Olaszrizling és egy érdekes házasítási kísérlet muskotály és sauvignon blanc alapborból, ami egy félszáraz, könnyed változat. A csomag tartalma fix, ezen csomagon belül a fajtákat változtatni nem lehet.

További ajánlatunk