22%

Zöld Vulkán 2022 fél száraz fehérbor cuveé csomagban

3db palack egy csomagban! Kedvezményes áron juthatsz hozzá mátrai fehérborokhoz!

Fél száraz fehérbor tételünk, egy különleges, vibráló, gyümölcsös kísérlet, amely természet közeli, kézműves borászati eljárással készült. Igazi egyediség, kisszériás bor.

Illatában a más boroktól jól megkülönböztethető fiatalos, gyümölcsös, hársas, fűszeres citromfű és szénás jegyek a jellemzőek. Ízének a finoman megjelenő maradék cukor ad gömbölyűséget, amely az évjárat sajátossága. Mindennek a vibráló sav karakter és a vulkanikus ásványosság adnak keretet. De megfogsz lepődni mennyire tüzes ez a bor.

Ottonel muskoály 40%, Sauvignon Blanc 40%, Olaszrizling 20%

Alkohol (Vol): 13%

Kóstolj 21 Hordó borokat! Az élmény benned él!

5200 Ft

Készleten

KEDVENCEK
Cikkszám: 21H2203-1 Kategóriák: , Címkék: ,

Zöld Vulkán 2022 fél száraz fehérbor cuvée

Felső- magyarországi oltalom alatt álló földrajzi jelzésű félszáraz fehérbor cuvée bor.

Tegyünk fel egy kérdést: mi lehet jobb egy jó pohár magyar bornál, mint amikor egy kivételes, vulkanikus terroirról származó cuvée-borral lazítunk? Ez a félszáraz fehér bor garantáltan az új kedvencünkké válik!

Csakis kézműves technológiával készítjük ezt a különleges bort a mátrai borvidékről, ahol a vulkanikus talajnak is köszönhetően az alapanyag minősége megismételhetetlen. A szőlőt kézzel szüreteljük és a technológiánk révén konzerváljuk a maximális ízvilágot.

Az alap fehér borok házasítása pedig az, amitől igazán különlegessé válik ez a kísérlet.

A bor illata fűszeres, de gyümölcsös jegyekkel gazdagított, enyhén hársas, muskotályos, az íze pedig igazán egyedi, mert édes és savas ízek váltakozása, de jól kiegyensúlyozott szerkezetben.

Ezt a bort nagyszerűen lehet kombinálni a legkülönbözőbb ételekkel, főleg a tengeri ételekkel, salátákkal, csirkével és zöldségekkel, de az igazi kaland az, amikor a barátaiddal kinyitjátok, és a spontán beszélgetésetek kísérője lesz. Javasoljuk, hogy enyhén hűtve élvezd, így a bor íze még jobban érvényesül.

Ha az igazi élményre vágysz, akkor a félszáraz fehér cuvée bor biztosan nem fog csalódást okozni. Ez a bor az igazán fiatalos, vagány és egyedi stílusú borkedvelőknek és azoknak ajánlott, akik szeretik az élet apróbb, de különlegesebb pillanatait is élvezni. Fedezd fel, hogy miért is olyan nagyszerű ez a különleges magyar bor!

Kóstolj 21 Hordó borokat! Az élmény benned él!

További ajánlatunk