26%

Vörös és fehér borcsomag #4

Bontsuk ki együtt a Vörös és Fehér Borcsomagot, ahol két palack gyümölcsös vörösbort találtok, a Commendador – Cabernet Franc pedig garantáltan elvarázsolja az ízlelőbimbókat, ráadásul egy kis kékfrankos házasítással még izgalmasabbá válik a buli!

Na, de figyeljetek, mert itt van még egy meglepi: egy különleges stílusú fehér bor, ami olyan könnyed, mint egy tavaszi szellő, és ropogós savakkal dobja fel az egészet. Igen, jól gondoljátok, ez a Sauvignon Blanc és Muskotály, egy igazán különleges kísérlet is a csomag ékes része!

Fontos infó, a csomagban található kincseket nem lehet variálni, mert ez a buli olyan, mint egy jól megkomponált zenemű, ahol minden hangnak megvan a maga szerepe, és együtt alkotják a tökéletes harmóniát.

Rendeld meg a Vörös és Fehér Borcsomagot, és hozz létre egy saját kis ízünnepet! 🚀🥂

7500 Ft

KEDVENCEK

A Vörös és fehér borcsomag két palack gyümölcsös vörösbort, Commendador – cabernet frank, kékfrankos házasítást, és egy különleges stílusú fehér bort tartalmaz, úgymint könnyed, ropogós savakkal rendelkező Sauvignon blanc tételeket. A csomag tartalma fix, ezen csomagon belül a fajtákat változtatni nem lehet.

További ajánlatunk