21%

Könnyű és fehér borcsomag #2024

Dobozba zártuk a mátrai különlegességeket, és bemutatjuk nektek a Könnyű és Fehér Borcsomagot, ahol három fehérbor találkozik és alkot egy igazi ízorgia-partyt! 🍇

Ebben a buliban az illatos Fehér Éjszakák – Muskotály fújja a hangulatot, az extra gyümölcsös és különleges Zenit pedig garantálja, hogy a szájatokban már most összefutnak az ízek . Na és persze itt van az a különleges kis házasítás, ahol a két alapbor egyesül, és születik egy olyan félszáraz, könnyed változat, ami a napfényt is megidézi.

És most figyelem, a csomagban található borok sztárok, úgyhogy ne is próbáljátok őket felcserélni, mert ez a buli fix, és mindenki tudja a saját szerepét!

Vedd meg itt a Könnyű és Fehér Borcsomagot, hogy megkóstolhasd a mátrai borok egyedi karakterét, és garantált legyen a jókedv! 🚀🥂

4500 Ft

KEDVENCEK
Cikkszám: 21H-008/2023 Kategória: Címkék: , ,

A Könnyű és fehér borcsomag három különböző mátrai fehérbort tartalmaz, úgymint, az illatos Fehér éjszakák – Muskotály, az extra gyümölcsös és különleges Zöld vulkán Zenit és egy érdekes házasítási kísérlet muskotály és sauvignon blanc alapborokból, ami egy félszáraz, könnyed változat. A csomag tartalma fix, ezen csomagon belül a fajtákat változtatni nem lehet.

További ajánlatunk